Diseño Web

Disseny Web

Tenim l'equip, l'experiència i les eines per convertir la teva idea en alguna cosa del que puguis estar orgullós. Als teus clients i visitants també els encantarà.

Som Experts en Disseny Web

Amb la combinació perfecta de disseny i tecnologia innovadora, dissenyem un model digital del teu negoci que captarà nous clients i construirà vincles entre ells.

Disseny Web Adaptable

Màxima velocitat de càrrega

Disseny Web Adaptable - Responsive Design

Amb les tauletes i els telèfons intel·ligents (smartphones) tan de moda, gairebé la meitat de tots els usuaris d’Internet accedeixen a Internet des dels seus dispositius mòbils. Si el teu lloc web no està optimitzat per ser vist en els dispositius mòbils, llavors pots estar perdent clients i una important quota de mercat.

Diseñamos páginas web que pueden ser visualizadas tanto en ordenadores de escritorio, en portátiles y en dispositivos móviles de cualquier tamaño de pantalla. Hacer compatible tu página web para que se adapte a dispositivos que tienen diferentes resoluciones y tamaños de pantalla, el diseño web responsive juego un papel crucial.

Per què és important el disseny web adaptable

Per reduir les conseqüències de perdre els visitants o clients potencials, dissenyem i desenvolupem la teva pàgina web mitjançant l'ús de les tecnologies que s'ajustaran automàticament els dissenys de la pàgina web per poder visualitzar un contingut òptim per a qualsevol mida o resolució de pantalla. Així doncs, la pàgina web s'adaptarà a qualsevol mida i resolució de pantalla, sigui el dispositiu mòbil (o tableta) que sigui.

Per què és important que una pàgina es carregui ràpidament

La velocitat de la pàgina web afecta totes les mètriques importants: el percentatge d'abandonament, el rànquing de cerca, la conversió, les pàgines vistes... També la velocitat d'una pàgina afecta al posicionament web. Com major sigui la velocitat d'una pàgina, més ben posicionada estarà en els cercadors, a més de donar una millor experiència d'usuari als teus visitants.

El primer pas és saber més sobre el teu projecte, la teva visió i crear una forta relació conjunta, per poder crear una estratègia adaptada i definir els objectius.

Parla'ns del teu projecte web

Et guiarem durant tot el procés. Tenim la proposta adequada pel teu negoci.

Pressupost personalitzat

info@kiwop.com

977 279 219
638 342 950

Últimes webs corporatives

Veure tots els projectes

El procès del Disseny Web

Com treballem a Kiwop

Establir un pla de disseny

El primer pas és saber més sobre l’empresa client, la vostra visió i crear una forta relació conjunta. Aquí és on dissenyarem la teva marca, crearem una estratègia adaptada i definirem els objectius.

En aquest punt tindrem pla estratègic definit que s’alinea amb la vostra visió inicial que ens servirà per assolir fites.

Disseny Web i Desenvolupament

Un cop l'estratègia s'ha definit, es crearan conceptes visuals del projecte personalitzat. El nostre equip creatiu i de desenvolupament modificarà el disseny fins que s’alineï amb els teus objectius.

Proves web

Aquí farem proves i modificacions, les quals garantiran la qualitat del teu projecte. Aquest és el pas més important pel fet que la teva reputació és la nostra reputació!

Llançament de la web i reacció dels clients

Aquí presentarem el teu projecte personalitzat. Un cop aprovat, el teu projecte es posarà en marxa i serà promocionat. A continuació, ens asseurem i veurem el resultat! Aquí és on es veurà si el treball de disseny i desenvolupament ha tingut un efecte positiu. Aquí observarem l’increment de les visites, les vendes o les conversions en general, sempre sent fidels als objectius prèviament marcats.