Outlet Mobles

Botiga Online (e-commerce) desenvolupada amb la potència i versatilitat de Magento. Es va buscar crear una botiga neta i amigable per a l’usuari.Pàgines de Producte

Per a les pàgines de producte (en aquest cas mobles) vam buscar dissenyar la pàgina de manera que fos molt fàcil per a l’usuari poder llegir les especificacions dels diferents mobles. Les fotos tenen un paper important ja que en una botiga de mobles, veure bé quin producte estàs a punt de comprar és primordial.

 

Procés de Compra

Es va buscar dissenyar el procés de compra en una única pàgina i així disminuir els abandonaments dels usuaris que no acaben mai els processos de compra.

 

Les botigues de mobles en línia estan agafant cada vegada més protagonisme dins de les botigues online. Cada vegada són més les persones que prefereixen comprar per Internet, i el sector del moble no és aliè. A molta gent li agrada mirar des del sofà amb una tauleta què moble li anirà millor per decorar casa. A més, amb la rapidesa de l’enviament avui en dia, això no és un problema.

 

Steve Jobs va dir

“Quan ets un fuster fent un moble bonic, no vas a utilitzar un tros de mala fusta per la part posterior, tot i que estigui enganxada a la paret i ningú la vegi. Tu saps que hi és. Per dormir bé a la nit, l’estètica, la qualitat, han de ser portades fins al final.”

Més Treballs

Veure tots