Sportiuk

Sportiuk és una botiga Online de venta de productos deportivos. Se trata de un eCommerce que se dedica a la venta de todo producto para el deporte. Ya sean zapatillas de running, ropa de fitness, musculación o cualquier producto apto para cualquier deporte. También tienen una sección de nutrición.


Pàgina del Producte Esportiu

Per a la pàgina de producte dins de la botiga sportiuk es va intentar fer-ho de la forma més clara de cara a l'usuari. Perquè pogués veure en una foto de qualitat el producte en qüestió. Que pogués escollir la talla si l'hagués i que el botó de "afegir a la cistella" fos ben visible. Es va jugar també amb els colors dels botons per intentar obtenir moltes més vendes (augment de conversions).


Pàgina de Compra

El procés de compra de la botiga esportiva Sportiuk es va intentar fer el més fàcil i intuïtiu possible. Es va usar una sola pàgina per al procés de compra, d'aquesta manera és molt més fàcil i efectiu que el client ompli les seves dades sense perdre en el procés de compra. Els mètodes de pagament són els típics: Targeta de Crèdit, Transferència Bancària i PayPal. Més endavant és possible que s'afegeixi el pagament contra reemborsament.

 

Contacta amb nosaltres:

Més treballs realitzats

Veure tots