Loviux

Botiga Online de venda de productes i cosmètica eròtica. Sex Shop Online Loviux. Per dissenyar la botiga en línia de Tot un Plaer es va buscar que fos una botiga fàcil d'utilitzar, on les imatges dels productes prenguessin un paper important.


Pàgina de Producte

A l'hora de dissenyar les pàgines de producte es va intentar que fos fàcil i intuïtiu el procés de comprar aquest producte. A més, en cada producte s'informa de la disponibilitat en estoc, del temps d'enviament i que la compra és segura per al client. A més, tots els productes es poden compartir a les xarxes socials.


Pàgina Independent

Es va crear una pàgina independent de la botiga online, la de les reunions tuppersex. En aquesta pàgina (que no es compra directament res) es va fer amb el mateix disseny que la botiga. Es va crear un formulari (crida a l'acció) perquè les persones interessades en aquest tipus de reunions, poguessin reservar la seva. El formulari és interactiu i ho fa sense recarregar la pàgina. La botiga online loviux es va crear per a fer de la compra una experiència única.

Contacta amb nosaltres:

Més treballs realitzats

Veure tots